Rólam

Sziasztok


   Pljesovszki Gábornak hívnak és szeretném nektek bemutatni a Plesi Photo fotós oldalamat és magamat pár szóban: 


   Gyerekkorom óta a kezemhez van ragadva a fényképezőgép, már általános iskolában is fotóztam a kirándulások alkalmával. A legelső digitális fényképezőgépem 2004-ben kaptam és azóta sem csökkent a lelkesedésem csak az eszközeim változtak. Az amatőr gépem először haladó kompaktra, majd belépő DSLR-re cseréltem. Ezt egy haladó tükörreflexes és egy fullframe gépváz követte, objektívekkel kiegészítve.

   Imádok utazni így minden kirándulásra magammal viszem a gépem is. Közel áll hozzám a természet és város fotózás is. De pár éve már portré fotózással is foglalkozom. Újabban glamour és boudoir, valamint kismama képekkel bővítem a portfóliómat. Szeretem az extrémebb témákat is, a fotóim között erre is találtok példákat. 

   Jelenleg egy Nikon D750-es FX-szel fotózom, melyhez alapobjektívnek egy 24-120 f/4-es objektívet választottam mert a számomra a zoom objektív a legpraktikusabb, mert mindenhol és minden szituációban megállja a helyét ezzel az átfogással. A portré fotók zömét viszont egy 85mm-es 1,8-as kis csodával készítem. Ehhez jön még a 70-300-as tele, egy 10-20-as nagylátószög és 35-s fix objektív. Másodgépként Nikon D7100-as gépet használok, melyhez a kedvenc objektívem egy Sigma 28-70 f/2.8-4-es zoom objektív.


                                                                                                                                                                            Ha pár jó fotóra vágysz keress meg és megbeszéljük a részleteket...


Pljesovszki Gábor

 Plesi Photo     

"Kit érdekel manapság, amit írnak? A kor nyelve a fotó. "Rejtő Jenő

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!